Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Communicatie student inhuren Arnhem

Zoekt u naar een communicatie student in Arnhem? Recruit a Student kan dit personeelsprobleem voor u oplossen. Via Recruit a Student kunt u eenvoudig en snel een communicatie student inhuren in Arnhem. De communicatie studenten in onze database volgen vaak de studie communicatie of een soortgelijke studie. Dit betekent dat zij al beschikken over de basis kennis en dat zij zeer gemotiveerd zijn om relevante werkervaring op te doen binnen uw organisatie.

Bij Recruit a Student Arnhem bent u verzekerd van flexibiliteit. U kunt een studentenpool laten bouwen, hiermee kunt aan de hand van de drukte bepalen hoeveel communicatie studenten u inhuurt. U kunt nog extra personeel inhuren tot de dag voor een opdracht. Zo heeft u geen last meer van een personeelstekort. Ook kunt u dankzij deze studentenpool eenvoudig afschalen. Maximale flexibiliteit dus wanneer u kiest voor een communicatie student inhuren Arnhem via Recruit a Student.

Heeft u interesse in een communicatie student inhuren Arnhem via Recruit a Student? Vraag dan digitaal een offerte aan. Na een grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel. Ook kunt u contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over een communicatie student inhuren Arnhem.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden