Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Data analist inhuren

Heeft u interesse in het inhuren van een data analist? Dan is Recruit a Student hét uitzendbureau voor u. Al jarenlang zorgen wij voor de perfecte koppeling tussen leergierige studenten en bedrijven. De studenten die voor Recruit a Student werken zijn zeer gemotiveerd omdat zij graag werkervaring op willen doen die aansluit bij hun studie en interesses. Wanneer u kiest voor een data analist inhuren via Recruit a Student weet u dus zeker dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

De studenten die u kunt inhuren als data analist zijn ervaren en kunnen snel voor u aan de slag gaan. Hierdoor heeft u niet te maken met een lange inwerktijd. Verder biedt Recruit a Student u veel flexibiliteit. Zo kunt u er voor kiezen om een studentenpool te laten bouwen. Dankzij deze studentenpool kunt u eenvoudig op- en afschalen. Geen last meer van een personeelstekort of een personeelsoverschot dus!

Wilt u graag een data analist inhuren via Recruit a Student? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over een data analist inhuren.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden