Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Data purchaser en analist inhuren

Bent u op zoek naar een data purchaser en/of analist? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan u hierbij helpen! Sinds 1999 maken wij dagelijks de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Recruit a Student beschikt over een grote landelijke dekking, wij kunnen u dus in heel Nederland helpen met een data purchaser en analist inhuren. 

​Getalenteerde studenten 

Veel van de studenten die u als data purchaser en analist kunt inhuren volgen een gerelateerde studie. Dit betekent dat zij al beschikken over de basiskennis van het vak en hierdoor zullen zij de werkzaamheden snel oppakken.

Omdat wij voor al de studenten uit onze database een bijbaan proberen te vinden die gerelateerd is aan hun studie zijn de studenten erg gemotiveerd. Zij willen graag al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op doen wat goed op hun CV staat en waardoor zij zichzelf kunnen onderscheiden van hun studiegenoten. Dit zorgt ervoor dat wanneer u kiest voor een data purchaser en analist inhuren via Recruit a Student er studenten voor u aan de slag gaan die zeer gemotiveerd zijn en die beschikken over de juiste werkhouding. U haalt dus het talent van morgen vandaag al in huis!

​De diensten van Recruit a Student

Niet alleen stellen wij graag getalenteerde data analisten en purchaser aan u voor, wij kunnen u ook helpen met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning. Recruit a Student biedt een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Wilt u een data purchaser en analist inhuren? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wanneer u benieuwd bent naar de kosten van een data purchaser en analist inhuren kunt u online een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw vraag razendsnel maar gronding en doen u vervolgens een passend voorstel.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden