Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Financieel administratief medewerker Enschede

Regio

Bent u op zoek naar getalenteerde financieel administratieve medewerkers in de regio Enschede? Studenten uitzendbureau Recruit a Student stelt u graag voor aan gemotiveerde werkstudenten. Sinds 1999 zorgt Recruit a Student dagelijks voor de perfecte match tussen bedrijven en studenten. Dankzij deze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide database, gevuld met studenten die graag voor u aan de slag gaan als financieel administratief medewerker Enschede.

​Waarom een student inhuren?

Het inhuren van een student brengt veel voordelen met zich mee. Zo proberen wij voor de studenten uit onze database een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit betekent voor u dat de student al over veel kennis van het vak beschikt en op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche. Hierdoor pakt een student de werkzaamheden vlot op en draait de student al snel mee als volwaardig werknemer. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een financieel administratief medewerker Enschede inhuren via Recruit a Student.

De relevante studie van de studenten zorgt er tevens voor dat zij zeer gemotiveerd zijn. Een leerzame (bij)baan biedt hen de kans om zichzelf tot ontwikkelen op professioneel vlak. Deze kans grijpen de studenten met beide handen aan en daarom kunt u altijd maximale inzet van de studenten van Recruit a Student verwachten.

​Maximale flexibiliteit

Wanneer u kiest voor het inhuren van een financieel administratief medewerker Enschede via Recruit a Student bieden wij u maximale flexibiliteit. U kunt de studenten precies inplannen zoals u dat wenst. Op- en afschalen is eenvoudig en daardoor beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting. De studenten zijn in te zetten op fulltime, parttime of oproepbasis, voor lange of korte periodes, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Wilt u meer weten over een financieel administratief medewerker Enschede inhuren? Neem dan contact op met onze vestiging in Enschede. Onze medewerkers vertellen u graag alles over onze dienstverlening en de mogelijkheden! U kunt ook digitaal en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Na het grondig inventariseren van uw vraag doen wij u een passend voorstel. Dankzij Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag in huis.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden