Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Financieel administratief medewerker

Bent u op zoek naar een financieel administratief medewerker? Dan zijn de studenten van Recruit a Student precies wat u zoekt!

​Getalenteerde studenten

De studenten van Recruit a Student zijn de ideale kandidaten om aan de slag te gaan als financieel administratief medewerker. Wij plaatsen onze studenten waar mogelijk altijd in een baan gerelateerd aan hun studie. Dit zorgt er voor dat studenten zich kunnen ontwikkelen en u een kandidaat heeft met een goede basiskennis die graag wil leren.

​Flexibel

Recruit a Student werkt er altijd aan om een zo flexibel mogelijke service te bieden aan onze opdrachtgevers. U kunt wekelijks aangeven waar en wanneer u onze studenten nodig heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij experts in het werken met de flexibiliteit van studenten. Hierdoor kunnen wij u deze flexibiliteit en een optimale bezetting bieden wanneer u kiest voor inhuren financieel administratief medewerker bij Recruit a Student.

​Meer informatie

Wilt u graag een financieel administratief medewerker inhuren via Recruit a Student? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u online een offerte aanvragen zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden