Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Financieel administratief medewerker

Heeft u binnenkort extra financieel administratief personeel nodig? U kunt direct geholpen worden bij studenten uitzendbureau Recruit a Student. Onze studenten staan klaar om u te assisteren! Veel van onze studenten die als financieel administratief medewerker ingezet kunnen worden volgen een relevante studie. Hierdoor zijn zij extra gemotiveerd en kunnen zij niet wachten om meer werkervaring op te doen.

U kunt onze gemotiveerde financieel administratieve medewerkers inplannen precies zoals u dit wilt. De studenten kunnen nog voor de dag van een opdracht extra aangevraagd worden, zo heeft u geen last meer van een personeelstekort. U kunt ook gemakkelijk bij rustige weken minder studenten laten werken. Ook het loon is goed geregeld bij Recruit a Student, u betaalt alleen voor de uren die een financieel administratief medewerker daadwerkelijk werkt.

Wilt u graag financiële administratieve medewerkers inhuren via Recruit a Student? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u online een offerte aanvragen zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden