Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Financieel personeel Apeldoorn

Heeft u een tekort aan financieel personeel in Apeldoorn? Dan is het inhuren van een student de perfecte oplossing! De studenten van Recruit a Student zijn jonge professionals die met hun frisse blik een echte aanwinst voor uw organisatie zijn. Sinds 1999 is Recruit a Student een grote speler in de uitzendbranche en zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreide database, gevuld met studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan als financieel personeel Apeldoorn.

​Waarom een student inhuren?

Het inhuren van studenten als financieel personeel Apeldoorn brengt veel voordelen met zich mee. De kandidaten die wij aan u kunnen voorstellen volgen een financiële studie waardoor zij al over de basiskennis van het vak beschikken. De inwerktijd is hierdoor kort omdat zij de werkzaamheden snel op zullen pakken. Hierdoor behaalt u op kort termijn al maximaal rendement uit het inhuren van een student via Recruit a Student.

De studenten van Recruit a Student zijn tevens zeer gemotiveerd. Een leerzame bijbaan die gerelateerd is aan hun studie biedt hen de kans om waardevolle werkervaring op te doen en dit zorgt ervoor dat zij zichzelf kunnen onderscheiden van hun studiegenoten Deze kans pakken zij dan ook met beide handen aan en daarom kunt u altijd maximale inzet van de studenten verwachten.

​Flexibel personeel inhuren

Flexibiliteit is één van de speerpunten van Recruit a Student Apeldoorn. Dankzij onze duidelijke communicatie en de korte lijnen kunnen wij u altijd voorstellen aan geschikte kandidaten. Tevens kunt u de studenten precies inplannen zoals u dat wenst. De studenten zijn in te huren op fulltime, parttime of oproepbasis, voor lange of korte periodes of zelfs voor een eenmalige opdrachten.

Bij langlopende opdrachten bieden wij ook de mogelijkheid om een studentenpool op te laten bouwen. Wij stellen dan speciaal voor u een pool samen met studenten waar snel mee geschakeld kan worden. Dit is erg handig wanneer u te maken heeft met wisselende drukte. Wanneer u drukte ervaart kunt u altijd extra personeel aanvragen en in de rustigere periodes kunt u eenvoudig afschalen. Zo heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting en beschikt u ten alle tijden over de ideale personeelsbezetting.

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met financieel personeel Apeldoorn inhuren maar als betrouwbare HR-partner bieden wij nog meer diensten aan zoals de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & detacheren. Wij geven u graag advies en bieden een passende oplossing op maat.

Wilt u meer informatie over financieel personeel Apeldoorn inhuren via Recruit a Student? Neem contact op met ons kantoor in Apeldoorn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden