Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Financieel personeel

Bent u op zoek naar financieel personeel? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u! Onze studenten van verschillende financiële studies staan direct voor u klaar.

​Getalenteerd financieel personeel inhuren

Wij plaatsen waar mogelijk onze studenten in een studiegerelateerde bijbaan. Voor u betekent dit dat u een kandidaat bij u binnen krijgt met een goede basiskennis die staat te springen om meer te leren. Daarom haalt u bij financieel personeel inhuren via Recruit a Student het talent van morgen vandaal in huis!

​Flexibel financieel personeel

Een van de grootste voordelen aan studenten en werken met Recruit a Student is flexibiliteit. Wij hebben dankzij jaren lange ervaringen geleerd om snel te schakelen als het om studenten gaat. Hierdoor kunnen wij erg snel op- en afschalen waar nodig en bent u met financieel personeel via Recruit a Student altijd verzekerd van een optimale flexibiliteit.

​Meer informatie over financieel personeel inhuren?

Heeft u interesse om financieel personeel in te huren via Recruit a Student? Vraag dan online een offerte aan. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over financieel personeel inhuren.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden