Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Financieel personeel

Heeft u een tekort aan financieel personeel? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u graag bij het vinden van geschikt financieel personeel. Veel van onze studenten die als financieel personeel ingezet kunnen worden volgen een relevante studie. Dit betekent dat zij al beschikken over de basiskennis en dat de inwerktijd van de studenten kort is. De studenten willen graag hard werken en kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Recruit a Student biedt veel flexibiliteit. U kunt voor de drukkere dagen nog tot voor de dag van de klus extra personeel aanvragen. Zo wordt onderbezetting voorkomen. Ook kunt u een studentenpool laten opbouwen gevuld met financieel personeel. Dankzij deze studentenpool kunt u eenvoudig op- en afschalen. Vanzelfsprekend betaalt u alleen voor de uren die het financieel personeel daadwerkelijk gewerkt heeft, geen nare verrassingen achteraf dus!

​Meer informatie over financieel personeel inhuren?

Heeft u interesse om financieel personeel in te huren via Recruit a Student? Vraag dan online een offerte aan. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over financieel personeel inhuren.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden