Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Flexibel personeel inhuren Rotterdam

Bent u op zoek naar flexibel personeel in de randstad regio? Kies dan voor het flexibel personeel inhuren via studenten uitzendbureau Recruit a Student Rotterdam. Al jarenlang is Recruit a Student dagelijks bezig met het maken van de perfecte match tussen getalenteerde studenten en bedrijven. Dankzij onze ervaring beschikken wij over een gevarieerde en uitgebreide database. Deze database is gevuld met leergierige studenten die uiteenlopende studies volgen en inzetbaar zijn voor verschillende soorten werkzaamheden.

Zeer flexibel personeel inhuren Rotterdam

Recruit a Student biedt u maximale flexibiliteit wanneer u kiest voor flexibel personeel inhuren Rotterdam. Zo kunt u onze uitzendkrachten inhuren voor op fulltime, parttime of oproepbasis, voor vaste of tijdelijke functies of voor een eenmalige opdracht. U kunt een student precies inplannen zoals u wenst en u bepaalt zelf de frequentie waarop u de student inhuurt.

Dankzij ons poolmanagement systeem kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden. Bij langlopende opdrachten die vragen om veel flexibiliteit biedt een studentenpool de uitkomst. Wanneer u voor poolmanagement kiest stellen wij speciaal voor u een groep studenten samen waar snel mee geschakeld kan worden. Op- en afschalen is hierdoor eenvoudig en zo beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting. Over- of onderbezetting is verleden tijd!

De diensten van Recruit a Student

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met flexibel personeel inhuren Rotterdam maar dankzij ons ruime aanbod van diensten zoals werving & selectie, uitzenden & detacheren, poolmanagement en online uitzenden & verloning bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Tevens is Recruit a Student een NEN-gecertificeerd uitzendbureau en zijn wij aangesloten bij de NBBU, een betrouwbare HR-partner dus!

Heeft u interesse in flexibel personeel inhuren Rotterdam via Recruit a Student? Vul eenvoudig en geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Wij zullen u vraag uitgebreid inventariseren en u vervolgens spoedig een passend voorstel doen. Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Rotterdam. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden