Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Fysiotherapie student inhuren Groningen

Bent u op zoek naar een talentvolle fysiotherapie studenten die u bij verschillende werkzaamheden kunnen assisteren? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Groningen helpt u hier graag bij. Sinds 1999 helpen wij bedrijven met het vinden van de ideale werkstudent en zorgen wij voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven. Met dank aan ons uitgebreide werving en selectie proces weten wij van iedere student in onze database precies wat zijn/haar unieke talenten zijn. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wanneer u kiest voor een fysiotherapie student inhuren Groningen via Recruit a Student u het talent van morgen vandaag al in huis haalt.

Wanneer u kiest voor een fysiotherapie student inhuren Groningen via Recruit a Student betekent dit dat er studenten voor u aan de slag kunnen gaan die al beschikken over veel kennis van het vak. Hierdoor pakken zij snel de werkzaamheden op en zorgen zij voor een frisse blik binnen de organisatie. Tevens zijn de studenten erg gemotiveerd, zij zien hun bijbaan als de kans om zichzelf te kunnen onderscheiden van hun studiegenoten. Zij willen zo veel mogelijk leren en daarom kunt u altijd maximale inzet van de fysiotherapie studenten verwachten.

Flexibiliteit

Ook vindt Recruit a Student Groningen flexibiliteit erg belangrijk. Zo kunt u eenvoudig op kort termijn fysiotherapie studenten inhuren Groningen. Er wordt snel geschakeld en dankzij onze duidelijke communicatie bent u altijd op de hoogte van de voortgang van het proces. 

Wanneer u een lang lopende opdracht heeft kunnen wij voor u een studentenpool samenstellen. Deze studentenpool wordt speciaal voor u gevuld met studenten die op flexibele basis voor u aan de slag kunnen gaan. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met wisselende drukte. Wanneer u extra hulp kunt gebruiken kunt u ten allen tijden extra fysiotherapie studenten inhuren maar wanneer het juist wat rustiger is kunt u weer eenvoudig afschalen. Geen last meer van over- of onderbezetting dus!

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een fysiotherapie student inhuren Groningen via Recruit a Student? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Wij zullen uw vraag snel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Ook kunt u contact opnemen met onze vestiging in Groningen. Wij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden