Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Fysiotherapie student inhuren Leeuwarden

Heeft u behoefte aan extra ondersteuning binnen uw fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden? Dan is het inhuren van een fysiotherapie student via studenten uitzendbureau Recruit a Student ideaal voor u. Wij kunnen u snel en voordelig voorstellen aan getalenteerde fysiotherapie studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan!

Talentvolle studenten

Wij zien het als ons doel om voor iedere student een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Voor de studenten betekent dit dat zij de kans krijgen om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. Maar dit biedt ook veel voordelen voor u. Omdat de studenten die wij aan u kunnen voorstellen de studie fysiotherapie volgen beschikken zij over veel kennis van het vak. De inwerktijd is hierdoor kort en dit zorgt ervoor dat u al snel maximaal rendement behaalt uit een fysiotherapie student inhuren Leeuwarden via Recruit a Student.

Flexibel een fysiotherapie student inhuren

Een fysiotherapie student inhuren Leeuwarden via Recruit a Student biedt u veel flexibiliteit. U kunt de studenten precies inplannen zoals u wenst en u bepaalt zelf de frequentie waarop u een fysiotherapie student inhuurt. De studenten kunt u inhuren op zowel fulltime, parttime als oproepbasis, voor wisselende of vaste diensten en zelfs losse klussen.

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Wanneer u kiest voor poolmanagement stellen wij speciaal voor u een groep van fysiotherapie studenten samen die flexibel inzetbaar zijn en waarmee snel geschakeld kan worden. Dit is ideaal wanneer u te maken heeft met variabele drukte. Dankzij deze studentenpool kunt u bij drukte altijd een extra fysiotherapie student inhuren maar kunt u ook eenvoudig weer afschalen in rustigere periodes. Over- of onderbezetting is hierdoor verleden tijd, u beschikt altijd over de ideale personeelsbezetting dankzij fysiotherapie studenten inhuren Leeuwarden via Recruit a Student.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een fysiotherapie student inhuren Leeuwarden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Na een grondige inventarisatie van uw aanvraag bieden wij u een passend voorstel. Ook kunt u contact opnemen met onze vestiging in Leeuwarden. Wij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot inhuren fysiotherapie studenten Leeuwarden. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden