Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

HBO student inhuren Apeldoorn

Regio

Bent u op zoek naar een HBO student die uw organisatie in Apeldoorn kan versterken? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Apeldoorn aan het juiste adres. Sinds 1999 zijn wij actief binnen de uitzendbranche en deze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat wij beschikken over een grote en zeer gevarieerde database, gevuld met studenten die uiteenlopende HBO studies volgen. Hierdoor kunnen wij u voor vrijwel iedere functie snel en voordelig voorstellen aan een HBO student die perfect binnen uw organisatie past en een relevante studie volgt.

​Getalenteerde studenten

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om voor iedere student een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Dit biedt studenten de kans om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. Deze kans grijpen zij met beide handen aan, hierdoor kunt u altijd maximale inzet van de HBO student verwachten. Tevens zorgt de gerelateerde studie ervoor dat de student op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen binnen uw branche en zorgt daardoor voor een frisse blik binnen uw organisatie.

​Flexibiliteit

Recruit a Student vindt flexibiliteit erg belangrijk. Daarom kunt u zelf bepalen met welke frequentie u een HBO student inhuurt en hoe u de student inplant. De studenten van Recruit a Student zijn inzetbaar op zowel fulltime, parttime als oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht inzetbaar. Hierdoor is over- of onderbezetting verleden tijd en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

Bent u geïnteresseerd in een HBO student inhuren Apeldoorn via Recruit a Student of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan via onze website geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Recruit a Student Apeldoorn. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden