Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

HBO student inhuren Eindhoven

Regio

Heeft u een behoefte aan jong getalenteerd personeel in Eindhoven dat flexibel inzetbaar is? Recruit a Student stelt u graag voor aan ambitieuze studenten u in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan. De HBO studenten uit onze grote database volgen uiteenlopende studies en dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere functie een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen.

​Flexibel een HBO student inhuren Eindhoven

Wanneer u kiest voor een talentvolle HBO student inhuren Eindhoven via Recruit a Student bieden wij u veel flexibiliteit. Zo bepaalt u zelf met welke frequentie u een HBO student inhuurt en hoe u de student inplant. De studenten van Recruit a Student zijn in te zetten op zowel fulltime, parttime als oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u maximale flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Wij stellen dan speciaal voor u een groep van HBO studenten samen waar snel mee geschakeld kan worden. Dit biedt de uitkomst wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met variabele drukte of drukte die lastig op voorhand te voorspellen is. Dankzij poolmanagement kunt u ten alle tijden snel extra personeel aanvragen en worden uw spoedaanvragen snel vervult maar kunt u tijdens de rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting en heeft u geen last meer van over- of onderbezetting.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in een HBO student inhuren Eindhoven of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vrijblijvend HR-advies op maat wenst of wanneer u nog vragen heeft. De medewerkers van onze vestiging in Eindhoven staan klaar om u verder te helpen!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden