Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

HBO student inhuren Flevoland

Regio

Bent u op zoek naar talentvolle HBO studenten in Flevoland die u kunnen helpen met verschillende werkzaamheden binnen uw organisatie? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u hier graag bij. Sinds 1999 zijn wij actief binnen de uitzendbranche en dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide database. Deze database is gevuld met ambitieuze en intelligente HBO studenten die graag voor u aan de slag gaan.

​Flexibel een HBO student inhuren Flevoland

Als uitzendbureau met de focus op het uitzenden van getalenteerde studenten proberen wij voor de studenten een studie gerelateerde (bij)baan te vinden. Dankzij een studie gerelateerde bijbaan kunnen zij zichzelf al tijdens hun studie ontwikkelen op professioneel vlak. Dit is niet alleen interessant voor de HBO studenten, dit biedt ook veel voordelen voor u. De relevantie van studie van de studenten zorgt er namelijk voor dat zij zeer gemotiveerd zijn om voor u aan de slag te gaan. De kans om waardevolle werkervaring op te doen grijpen zij met beide handen aan. Wanneer u kiest voor een HBO student inhuren Flevoland via Recruit a Student kunt u altijd maximale inzet van de studenten verwachten.
Een ander voordeel van de relevante HBO studies is dat onze studenten al beschikken over kennis van het vak. Hierdoor pakken zij de werkzaamheden snel op en is de inwerktijd kort. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een HBO student inhuren Flevoland.

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een HBO student inhuren Flevoland via Recruit a Student? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Als betrouwbare HR-partner geven wij u graag advies en bieden wij altijd een HR-oplossing op maat. Wilt u graag meer informatie over een HBO student inhuren Flevoland? Neem dan contact op met de vestiging van Recruit a Student in Flevoland. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden