Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

HBO student inhuren Leeuwarden

Regio

Bent u op zoek naar een intelligente HBO student die uiteenlopende werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Wij stellen u graag snel en voordelig voor aan de getalenteerde studenten uit onze database. Sinds 1999 is Recruit a Student actief binnen de uitzendbranche en dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een grote en zeer gevarieerde database opgebouwd, deze is gevuld met HBO studenten die uiteenlopende studies volgen. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere functie een student aan u voorstellen die een studie volgt die gerelateerd is aan de werkzaamheden.

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om voor de studenten uit onze database een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kan de student al tijdens zijn/haar studie werkervaring opdoen waarvan zij in hun latere carrière profijt hebben. Een studie gerelateerde bijbaan is niet alleen voor studenten interessant, het biedt ook veel voordelen voor u. Dankzij de gerelateerde studie beschikt de HBO student al over veel kennis van het vak. De werkzaamheden pakt de student hierdoor snel op en dit zorgt ervoor dat de inwerktijd kort is. De student zal hierdoor snel meedraaien als volwaardig werknemer binnen uw organisatie, u behaalt dus al snel maximaal rendement uit een HBO student inhuren Leeuwarden via Recruit a Student.

​Flexibel een student inhuren

Wanneer u kiest voor een HBO student inhuren Leeuwarden via Recruit a Student bieden wij u maximale flexibiliteit. U bepaalt namelijk zelf hoe u de student inplant en met welke frequentie u een HBO student inhuurt. Via Recruit a Student kunt u een HBO student inhuren Leeuwarden op zowel fulltime, parttime als oproepbasis, voor tijdelijk of vast dienstverband, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Nog meer flexibiliteit kunnen wij u bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Poolmanagement biedt dé uitkomst wanneer u te maken heeft met variabele drukte, u kunt hierdoor namelijk altijd extra HBO studenten inhuren bij onverwachte drukte. Maar tijdens rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen waardoor u niet meer te maken heeft met over- of onderbezetting. Wanneer u kiest voor een HBO student inhuren Leeuwarden via Recruit a Student beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het inhuren van een HBO student in Leeuwarden? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in via onze website. Wanneer wij u vraag hebben ontvangen zullen wij deze razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Vul het bel-mij-terug formulier in of neem contact op met onze vestiging in Leeuwarden. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden