Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

hoe-start-je-met-online-marketing

Online student: hoe start je met online marketing?

Je hebt een bedrijf en een website, maar hoe begin je met online marketing? Waar investeer je je tijd en geld in? Je leest het in deze blog.

Online marketing is een begrip dat niet direct tot mijn verbeelding spreekt. Kort gezegd is online marketing alles wat je op internet doet om je product of dienst te verkopen. Praktisch varieert dat van een blog schrijven op je eigen website tot een advertentie plaatsen op Google.

​Wie is je doelgroep?

Online marketing draait in 2019 om op het juiste moment van waarde te zijn voor je (potentiële) klant. Begin bij je klant, zet hem centraal zodat je hem het beste van dienst kunt zijn. 

Het is van essentieel belang om je doelgroep (of doelgroepen) helder voor ogen te hebben. Schrijf op wie jouw ideale klant is, hoe specifieker hoe beter. Hoe oud is hij? Welk beroep oefent hij uit? Welke interesses heeft hij? Waar haalt hij zijn informatie vandaan? Welke sport doet hij? Welke websites bezoekt hij? Geef hem een naam. 

​De ideale klant

Onze ideale klant ziet er als volgt uit. Zijn naam is Raymond (55 jaar), eigenaar van een MKB-bedrijf met een omzet van 3 miljoen euro per jaar. Hij woont met zijn gezin in een middelgrote stad in de provincie. Hij gaat meerdere keren per jaar op vakantie, leest het Financieel Dagblad maar kijkt ook op NOS.nl en NU.nl voor nieuws. 

In zijn vrije tijd golft of tennist hij, heeft een breed sociaal netwerk en is zelf niet actief op social media (met uitzondering van LinkedIn). Raymond weet dat online marketing belangrijk is voor zijn onderneming maar mist de knowhow en/of tijd om daar zelf mee aan de slag te gaan. 

Raymond is een vertegenwoordiger van één van onze doelgroepen. 

Pas wanneer je helder hebt wie je doelgroep is, kan je deze gericht benaderen. Je wilt hem zo goed kennen dat je precies weet waar hij tegenaan loopt, met welke vragen hij zit, waarnaar hij precies op zoek is en waar hij te benaderen is. Wanneer je een blog schrijft, dan schrijf je die voor hem. En die advertentie op Google, juist, die is voor hem gemaakt. 

Dit is het begin van online marketing. De eerste stap is gezet, de tweede is een logisch vervolg: de klantreis in kaart brengen, ook wel de customer journey genoemd. 

Meer weten, houd onze blogs in de gaten. Online Student Richelle legt binnenkort stap voor stap uit hoe je een klantreis maakt en toont de customer journey van onze klant. Wil je meer weten over het label Online Student van Recruit a Student? Bekijk onze website of neem contact met ons op!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden