Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Horeca personeel Apeldoorn

Regio

Zoekt u naar betrouwbaar en getalenteerd horeca personeel in Apeldoorn? Kies dan voor het flexibel inhuren van horeca personeel Apeldoorn via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een zeer grote en gevarieerde database van horeca studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan. Of u nou op zoek bent naar keukenpersoneel, barpersoneel, gastheren- of vrouwen of cateringpersoneel, voor vrijwel iedere horeca functie kunnen wij snel en voordelig de juiste kandidaat aan u voorstellen.

​Flexibel horeca personeel inhuren

Wij begrijpen dat de horeca om veel flexibiliteit vraagt. Daarom kunt u bij Recruit a Student op zeer flexibele basis horeca personeel Apeldoorn inhuren. U bepaalt zelf hoe u het personeel inplant en met welke frequentie u de horeca studenten inhuurt. U kunt via Recruit a Student horeca personeel inhuren op zowel fulltime, parttime als oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten, voor kort- of langlopende opdrachten of voor een eenmalige klus.

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Dit systeem biedt de uitkomst op de variabele drukte waar de horeca vaak mee te maken heeft. Wij stellen voor u een groep horeca studenten samen waar snel mee geschakeld kan worden. Hierdoor kunt u bij drukte altijd snel extra horeca personeel Apeldoorn inzetten maar is ook afschalen geen enkel probleem. Over- of onderbezetting is dankzij poolmanagement verleden tijd en hierdoor beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van horeca personeel Apeldoorn via Recruit a Student? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Wij zullen uw vraag uitgebreid inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Als betrouwbare HR-partner biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het bel-mij-terug formulier in via onze website. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden