Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Horeca personeel Breda

Regio

Heeft u een horecaonderneming in Breda en bent u op zoek naar betrouwbaar en flexibel personeel? Dan biedt Recruit a Student de perfecte oplossing voor u. Onze studentenpool is gevuld met horecatoppers die direct voor u aan de slag kunnen. Doordat onze studenten bij allerlei horecagelegenheden ervaring opgedaan hebben, niet beschikken over een 9 tot 5 mentaliteit en beschikken over een servicegerichte houding is het inhuren van horecapersoneel Breda via Recruit a Student gegarandeerd een succes. Of u nou op zoek bent naar een gastheer- of vrouw, barpersoneel, keukenpersoneel of cateringmedewerkers, voor vrijwel iedere horeca functie kunnen wij u snel en voordelig voorstellen aan een geschikte kandidaat.

​Zeer flexibel horeca personeel inhuren

Horeca vraagt om veel flexibiliteit, en dat begrijpen wij als geen ander! Daarom kunt u het horeca personeel Breda via Recruit a Student op zeer flexibele basis inzetten. U bepaalt zelf hoe u het personeel inplant en met welke frequentie u de horeca studenten inhuurt. De studenten zijn in te zetten op zowel fulltime-, parttime- als oproepbasis, voor tijdelijke of vaste functies, voor lange- of korte periodes of voor een eenmalige opdracht.

Wanneer de zon onverwacht gaat schijnen en uw terras volstroomt, wilt u natuurlijk al uw klanten optimaal kunnen bedienen. Maar tijdens de rustigere periodes wilt u vanzelfsprekend niet te maken hebben met overbezetting wat u veel geld kost. Ons poolmanagement systeem biedt hier de oplossing voor. Wanneer u voor poolmanagement kiest stellen wij speciaal voor u een groep horeca studenten samen waar snel mee geschakeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat u altijd extra horeca personeel Breda in kunt huren bij (onverwachte) drukte. Maar ook afschalen is geen probleem en hierdoor beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting voor uw horeca onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen over het inhuren van horeca personeel via Recruit a Student? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Breda. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze dienstverlening en beantwoorden graag uw vragen. Ook kunt u een offerte formulier invullen via onze website. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden