Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Horeca personeel inhuren

Wilt u graag flexibel en gemotiveerd horeca personeel inhuren? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan u hiermee helpen. Onze grote database is gevuld met getalenteerde studenten die u als horeca personeel in kunt huren. Veel van deze studenten volgen een opleiding in de horeca waardoor zij al ervaring hebben en over de basiskennis beschikken. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wanneer u kiest voor horeca personeel inhuren via Recruit a Student u het talent van morgen vandaag al in huis haalt.

Naast gemotiveerd horeca personeel biedt Recruit a Student ook flexibiliteit. U kunt ten allen tijden nog extra personeel aanvragen. Hierdoor heeft u nooit meer last van onderbezetting. Vanzelfsprekend betaalt u alleen voor de uren die het horeca personeel daadwerkelijk voor u gewerkt heeft. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u horeca personeel inhuren via Recruit a Student? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u contact met ons opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over onze diensten en de mogelijkheden om horeca personeel in te huren.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden