Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Horeca personeel Zwolle

Regio

Bent u op zoek naar flexibel inzetbare en betrouwbare horeca toppers in Zwolle? Recruit a Student stelt u graag snel en voordelig voor aan horeca studenten die in de startblokken staan om voor uw horeca onderneming aan de slag te gaan. Wij beschikken over een grote en gevarieerde database en dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere horeca functie een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen.

​Op flexibele basis horeca personeel Zwolle inhuren

Horeca vraagt om veel flexibiliteit. Daarom kunt u via Recruit a Student op zeer flexibele basis horeca personeel Zwolle inhuren. U bepaalt namelijk zelf met welke frequentie u een horeca student inhuurt en u kunt de student precies inplannen zoals u wenst. De studenten van Recruit a Student zijn zowel op fulltime, parttime als oproepbasis inzetbaar, voor vaste of tijdelijke diensten of voor een eenmalige opdracht.

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Dankzij het poolmanagement systeem kunt u eenvoudig inspelen op variabele drukte of drukte die lastig op voorhand te voorspellen is. Wij stellen speciaal voor u een pool samen, deze is gevuld met horeca studenten waar snel mee geschakeld kan worden. Hierdoor kunt u altijd snel extra personeel aanvragen bij (onverwachte) drukte maar is ook afschalen tijdens rustigere periodes geen enkel probleem. Over- of onderbezetting is hierdoor verleden tijd en zo beschikt u over de ideale personeelsbezetting.

Wilt u graag meer weten over het inhuren van horeca personeel Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Zwolle of vul het bel-mij-terug formulier in. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en u vervolgens razendsnel een passend voorstel doen. Wanneer u kiest voor horeca personeel inhuren Zwolle via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden