Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hotelmanagement student inhuren Amsterdam

Regio

Heeft u te kampen met een personeelstekort binnen uw horeca organisatie in Amsterdam? Via studenten uitzendbureau Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een hotelmanagement student inhuren Amsterdam. Wij beschikken over een grote en zeer gevarieerde studenten database, gevuld met getalenteerde en intelligente hotelmanagement studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan.

​Flexibiliteit

Veel bedrijven binnen de horecabranche hebben te maken met variabele drukte en drukte die lastig op voorhand te voorspellen is. Daarom biedt Recruit a Student u veel flexibiliteit wanneer u kiest voor een hotelmanagement student inhuren Amsterdam. Zo kunt u onder andere zelf bepalen met welke frequentie u een student wilt inhuren en kunt u de student precies inplannen zoals u wenst. Via Recruit a Student kunt u een hotelmanagement student inhuren Amsterdam op zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis inhuren.

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u, dankzij ons poolmanagement systeem, nog meer flexibiliteit bieden. Wanneer u voor poolmanagement kiest wordt het nog gemakkelijker om de pieken en dalen van de drukte op te vangen. Wij stellen speciaal voor u een groep van hotelmanagement studenten samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties en met deze studenten kan er snel geschakeld worden. Hierdoor kunt u bij onverwachte drukte altijd snel extra personeel aanvragen maar kunt u tijdens rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Getalenteerde hotelmanagement studenten Amsterdam

Sinds 1999 zorgt Recruit a Student voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Om te kunnen garanderen dat wij de perfecte match maken, hanteren wij een uitgebreid werving en selectie proces. Hierbij leren wij de studenten persoonlijk kennen en achterhalen we wat hun unieke talenten en kwaliteiten zijn. Wanneer u kiest voor een hotelmanagement student inhuren Amsterdam via Recruit a Student kunnen wij altijd een geschikte kandidaat aan u voorstellen die beschikt over de door u gewenste kennis en vaardigheden en goed binnen uw bedrijf past.

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een hotelmanagement student inhuren Amsterdam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Via onze website kun u geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen. Wanneer u dit formulier ingevuld heeft zult u, na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen, een passend voorstel ontvangen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Recruit a Student Amsterdam.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden