Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hotelmanagement student inhuren Eindhoven

Regio

Bent u op zoek naar een getalenteerde hotelmanagement student voor uw horecagelegenheid in Eindhoven? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Eindhoven aan het juiste adres. De hotelmanagement studenten uit onze database staan in de startblokken om op flexibele basis voor u aan de slag te gaan!

​Flexibel een hotelmanagement student inhuren Eindhoven

Dankzij de breedte van de studie hotelmanagement zijn onze studenten binnen uiteenlopende functies inzetbaar. Daarnaast beschikken onze studenten over ervaring binnen verschillende soorten horecagelegenheden. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere functie een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen. U kunt een hotelmanagement student inhuren Eindhoven voor eenmalige klussen, parttime functies of op fulltime basis. 

Heeft u te maken met variabele drukte en wilt u graag een eenvoudige oplossing om deze drukte goed op te kunnen vangen? Kies dan voor poolmanagement! Wanneer u voor poolmanagement kiest stellen wij speciaal voor u een groep met hotelmanagement studenten samen waar snel mee geschakeld kan worden en die zeer flexibel inzetbaar zijn. Hierdoor kunt u bij (onverwachte) drukte altijd snel extra personeel inhuren maar kunt u tijdens de rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen en zit u nergens aan vast. Dankzij ons poolmanagement systeem heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Getalenteerde studenten

Als uitzendbureau voor studenten zorgen wij voor de perfecte match tussen een student en een vacature. Wij proberen voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie, interesses en talenten. Hierdoor kunnen wij hen de kans bieden om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. De studenten grijpen deze kans met beide handen aan, zij willen zichzelf graag ontwikkelen op professioneel gebied en dit zorgt ervoor dat zij zeer gemotiveerd zijn om voor u aan de slag te gaan.

Een ander voordeel is dat de studenten dankzij hun gerelateerde studie over veel kennis van het vak beschikken. De werkzaamheden pakken zij snel op en hierdoor behaalt u al snel maximaal rendement uit een hotelmanagement student inhuren Eindhoven via Recruit a Student.

​Meer informatie over een hotelmanagement student inhuren Eindhoven?

Wilt u graag op flexibele basis een hotelmanagement student inhuren Eindhoven of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wanneer u een offerte aangevraagd heeft, zullen wij deze razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Recruit a Student Eindhoven.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden