Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hotelmanagement student inhuren Groningen

Regio

Heeft u een hotel of horecagelegenheid in Groningen en bent u op zoek naar flexibel inzetbaar personeel? Dan is het inhuren van een hotelmanagement student via Recruit a Student Groningen de oplossing voor u! Onze studenten staan direct voor u klaar om uw team aan te vullen. Dankzij de flexibiliteit van de studenten zijn zij voor vrijwel iedere horecafunctie inzetbaar. Daarnaast beschikken onze hotelmanagement studenten over relevante werkervaring en zijn zij zeer gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan.

​Flexibel

Studenten die een hotelmanagement studie volgen worden erg breed opgeleid. Daarnaast hebben zij veel van onze kandidaten werkervaring binnen de branche waardoor zij binnen meerdere functies flexibel ingezet kunnen worden. 

Daarnaast kunt u de studenten op zeer flexibele basis inhuren. U bepaalt zelf met welke frequentie u een hotelmanagement student inhuurt en u kunt de student precies inplannen zoals u wenst. De studenten zijn in te huren voor een eenmalige opdracht, maar zij zijn ook inzetbaar op fulltime-, parttime-, en oproepbasis.

​Hoe gaat Recruit a Student te werk?

Wij vinden het erg belangrijk dat wij kandidaten plaatsen die een perfecte aanvulling zijn op uw team. Dit betekent niet alleen dat zij gekwalificeerd zijn voor de werkzaamheden, maar dat zij ook qua persoonlijkheid en werkhouding goed binnen uw organisatie passen. Door een persoonlijke kennismaking met iedere kandidaat kunnen wij achterhalen wat de talenten, ambities en vaardigheden van de student zijn. De combinatie van deze persoonlijke aanpak en onze jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche zorgt ervoor dat wij de perfecte match kunnen maken tussen u en een hotelmanagement student.

​Meer informatie

Heeft u interesse in een hotelmanagement student inhuren Groningen? Wij stellen u graag snel en voordelig voor een geschikte kandidaat. Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarna wij u snel een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Groningen.


DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden