Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hotelmanagement student inhuren

Regio

Heeft u te maken met een personeelstekort binnen uw hotel of horecagelegenheid? Een hotelmanagement student inhuren via studenten uitzendbureau Recruit a Student lost uw tekort snel op. De hotelmanagement studenten van Recruit a Student beschikken over veel kennis van het vak en staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan.

​Flexibiliteit

Wij begrijpen dat bedrijven binnen de horeca branche vaak te maken hebben met variabele drukte. Daarom kunt u via Recruit a Student op zeer flexibele basis een hotelmanagement student inhuren. U bepaalt namelijk zelf met welke frequentie u een student inhuurt en hoe u de student inplant. De hotelmanagement studenten van Recruit a Student zijn zowel op fulltime-, parttime- en oproepbasis inzetbaar.

Tevens kunnen wij u bij langlopende opdrachten nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Wanneer u kiest voor poolmanagement stellen wij voor u een selecte groep van hotelmanagement studenten samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties. Met deze studenten kan snel geschakeld worden, zo kunt u bij (onverwachte) drukte altijd snel extra hotel management studenten inhuren. Maar tijdens rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen en zit u nergens aan vast. Het inhuren van hotelmanagement studenten zorgt ervoor dat u altijd beschikt over de ideale personeelsbezetting en dat u niet meer te maken heeft met over- of onderbezetting.

​De perfecte match

Om er voor te zorgen dat wij een geschikte kandidaat bij u plaatsen, hanteren wij een uitgebreid werving en selectie proces waarbij wij de studenten persoonlijk leren kennen. Tijdens dit proces achterhalen wij de talenten en interesses van de hotelmanagement studenten. Hierdoor kunnen wij altijd een kandidaat er beschikking stellen die goed binnen uw bedrijf past.

​Meer informatie

Heeft u interesse in een hotelmanagement student inhuren? Vraag dan via onze website een offerte aan. Zodra wij uw vraag hebben ontvangen zullen wij deze uitgebreid inventariseren en u een voorstel doen dat perfect aansluit op uw wensen. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over de dienstverlening van Recruit a Student? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen in uw regio. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Hotelmanagement student inhuren

Regio

Heeft u te maken met een personeelstekort binnen uw hotel of horecagelegenheid? Een hotelmanagement student inhuren via studenten uitzendbureau Recruit a Student lost uw tekort snel op. De hotelmanagement studenten van Recruit a Student beschikken over veel kennis en ervaring van het vak en staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan.

​Flexibiliteit

Wij begrijpen dat bedrijven binnen de horeca branche vaak te maken hebben met variabele drukte. Daarom kunt u via Recruit a Student op zeer flexibele basis een hotelmanagement student inhuren. U bepaalt namelijk zelf met welke frequentie u een student inhuurt en hoe u de studenten inplant. De hotelmanagement studenten van Recruit a Student zijn zowel op fulltime-, parttime- en parttime basis inzetbaar.

Tevens kunnen wij u bij langlopende opdrachten nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Wanneer u kiest voor poolmanagement stellen wij voor een selecte groep van hotelmanagement studenten die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties. Met deze studenten kan snel geschakeld worden, zo kunt u bij (onverwachte) drukte altijd snel extra hotel management studenten inhuren. Maar tijdens rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen en zit u nergens aan vast. Het inhuren van hotelmanagement studenten zorgt ervoor dat u altijd beschikt over de ideale personeelsbezetting en dat u niet meer te maken heeft met over- of onderbezetting.

​De perfecte match

Om er voor te zorgen dat wij een geschikte kandidaat bij u plaatsen hanteren wij een uitgebreid werving en selectie proces waarbij wij de studenten persoonlijk leren kennen. Tijdens dit proces achterhalen wij de talenten van de hotelmanagement studenten en hun interesses. Hierdoor kunnen wij altijd een kandidaat er beschikking stellen die goed past binnen uw bedrijf en op een lijn zit met uw bedrijfscultuur en uw ambities.

​Meer informatie

Heeft u interesse in een hotelmanagement student inhuren? Vraag dan via onze website een offerte aan. Zodra wij uw vraag hebben ontvangen zullen wij deze uitgebreid inventariseren en u een voorstel doen dat perfect aansluit op uw wensen. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over de dienstverlening van Recruit a Student? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen in uw regio. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen
Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden