Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hulp student assistent

Bent u op zoek naar hulp studenten die kunnen functioneren als assistent? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan u hiermee helpen. Als u via Recruit a Student hulp studenten inhuurt, bent u verzekerd van assistenten die gemotiveerd om hard te werken en veel te leren.

Naast het bieden van geschikt assisterend personeel, vinden wij flexibiliteit ook heel belangrijk. Zo kunt u een studentpool laten bouwen waarmee u altijd extra personeel kunt aanvragen. Hierdoor kunt u flexibel tijdens de drukke en rustige weken afwisselen met de marge van uw personeel. U betaalt alleen voor de uren die een hulp student assistent daadwerkelijk voor u gewerkt heeft. Geen verrassingen achteraf dus!

Heeft u interesse in het inzetten van een hulp student assistent? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan. Na een snelle maar uitgebreide inventarisatie van uw vraag bieden wij u een passend voorstel. Ook kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers, zij vertellen u graag alles over het inhuren van een hulp student assistent.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden