Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hulp student computer hulp

Regio

Heeft u problemen met uw computer en kunt u de hulp van een student gebruiken? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Ook in uw regio zijn de hulp studenten van Recruit a Student per direct beschikbaar om voor u ICT-gerelateerde problemen snel en voordelig te verhelpen.

​Uw betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is sinds 1999 actief binnen de uitzendbranche en zorgt dagelijks voor de perfecte match tussen getalenteerde hulp studenten en bedrijven. Dankzij ons grote aanbod van diensten zoals werving & selectie, uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning en poolmanagement bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Daarnaast zijn wij NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU, een betrouwbare HR-partner dus!

Flexibel een hulp student computer hulp inhuren

Via Recruit a Student kunt u heel flexibel een hulp student inhuren. U bepaalt namelijk zelf wanneer de student voor u werkt en de frequentie waarop u de hulp student inhuurt. Daarnaast betaalt u alleen voor de uren die de student daadwerkelijk voor u gewerkt heeft, hierdoor worden vervelende verrassingen achteraf voorkomen.

​Meer weten over een hulp student computer hulp inhuren?

Kunt u wel wat hulp van een hulp student computer hulp gebruiken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Zodra wij uw vraag hebben ontvangen zullen wij deze snel inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Recruit a Student. Wij beschikken over over een sterke landelijke dekking en hierdoor vindt u altijd een vestiging van Recruit a Student bij u in de buurt.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden