Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hulp student karwei Den Bosch

Regio

Bent u op zoek naar studenten die u hulp kunnen bieden bij een karwei in Den Bosch? Dan heeft Recruit a Student de perfecte kandidaten voor u. Onze database is gevuld met hulp studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan. De hulp studenten uit onze database volgen uiteenlopende studies en dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel ieder karwei een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen die beschikt over de gewenste kennis en vaardigheden. Of u nou op zoek bent naar een hulp student voor bijvoorbeeld een verhuizing, huishoudelijke taken of een technisch karwei, Recruit a Student helpt u graag met het vinden van de ideale hulp student!

​Flexibel een hulp student inhuren in Den Bosch

Wanneer u kiest voor een hulp student karwei Den Bosch inhuren via Recruit a Student bieden wij u maximale flexibiliteit. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u een hulp student Den Bosch inplant, hoeveel hulp studenten u in wilt zetten en met welke frequentie u een student inhuurt. Ook kunt u via Recruit a Student een hulp student karwei Den Bosch inhuren voor een eenmalige opdracht. Vanzelfsprekend betaalt u alleen voor de uren die de student daadwerkelijk voor u werkt, geen verrassingen achteraf dus!

​De diensten van Recruit a Student 

Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst wanneer u een hulp student karwei Den Bosch wilt inhuren. Maar als betrouwbare HR-partner beschikken wij over een groot aanbod van diensten zodat wij voor ieder HR-gerelateerd probleem een passende oplossing kunnen bieden. Zo helpen wij u ook graag met de werving & selectie van talentvolle studenten, het uitzenden & detacheren van young professionals, het opvangen van variabele drukte dankzij poolmanagement en online uitzenden & verloning. Wij geven u graag vrijblijvend advies en bieden altijd een HR-oplossing op maat.

Heeft u interesse in het inhuren van een hulp student karwei Den Bosch via Recruit a Student en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan via onze website geheel vrijblijvend het offerteformulier in. Wij zullen uw offerte aanvraag snel in behandeling nemen, uitgebreid inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Den Bosch. Onze medewerkers staan paraat om al uw vragen te beantwoorden! Recruit a Student Den Bosch zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden