Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hulp student karwei Friesland

Regio

Bent u op zoek naar hulp studenten in Friesland die u kunnen ondersteunen bij verschillende soorten karweitjes? Kies dan voor het inhuren van een hulp student karwei Friesland via studenten uitzendbureau Recruit a Student Friesland. Van de meeste gecompliceerde karweien tot bijvoorbeeld sjouwwerk bij een verhuizing, onze hulp studenten staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan. Wij stellen u graag snel en voordelig voor een geschikte werk student Friesland.

​Flexibiliteit

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij Recruit a Student, wij bieden u dan ook maximale flexibiliteit bij het inhuren van een hulp student karwei Friesland. U bepaalt namelijk zelf hoe u de hulp student inplant, met welke frequentie u een student inhuurt en of u één of meerdere hulp student in wilt huren. Op- en afschalen is geen enkel probleem! Tevens betaalt u bij Recruit a Student alleen voor de uren die een hulp student karwei Friesland daadwerkelijk voor u gewerkt heeft, geen vervelende verrassingen achteraf dus!

​De diensten van Recruit a Student

Niet alleen bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een hulp student, als betrouwbare HR-partner bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem dankzij onze diensten werving & selectie, uitzenden & detacheren, poolmanagement en online uitzenden & verloning. Tevens is Recruit a Student een NEN-gecertificeerd uitzendbureau en zijn wij aangesloten bij de NBBU. Via Recruit a Student kunt u dus zonder risico’s een hulp student in Friesland inhuren.

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een hulp student karwei Friesland inhuren via studenten uitzendbureau Recruit a Student? Vul dan via onze website het offerte formulier in, dit is geheel vrijblijvend! Vervolgens zullen wij uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u een passend voorstel doen. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u graag meer informatie wilt over het inhuren van een hulp student of wanneer u nog vragen heeft. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag alles over onze dienstverlening. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden