Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hulp student karwei

Bent u op zoek naar een hulp student karwei? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u! Met een pool vol met studenten op zoek naar flexibel werk vullen wij elke klus.

​Flexibiliteit

Veel studenten hebben dankzij hun studie geen tijd voor een vaste bijbaan. Aan de slag als hulp student karwei is voor hun daarom ideaal. U vraagt per klus studenten aan en wij zorgen dat de meest geschikt kandidaten voor u klaar staan.

Het maakt niet uit of dit een flexibele dag klus, een hele week of meerdere dagen over een langere periode. Dankzij onze grote pool van enthousiaste studenten vullen wij elke opdracht. 

​Getalenteerde studenten

Is uw werk gecompliceerder ook dan zijn studenten de ideale oplossing. Studenten pakken sneller nieuwe werkzaamheden op en wij kunnen studenten plaatsen uit een studie gerelateerd aan de werkzaamheden waardoor ze al een goede basiskennis hebben. Ook daarom bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres voor een hulp student karwei!

​Contact

Wilt u graag een hulp student karwei inhuren via Recruit a Student? Neem gerust eens contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot een hulp student voor een karwei inhuren. Ook kunt u een offerte aanvragen, na een snelle maar grondige inventarisatie van uw vraag bieden wij een passend voorstel.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden