Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hulp student schoonmaken

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een hulp student die kan helpen met schoonmaken? Wij helpen u hier graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote database gevuld met gemotiveerde hulp studenten voor schoonmaak. De hulp studenten die u in kunt huren voor schoonmaakwerkzaamheden via Recruit a Student staan klaar om voor u de handen uit de mouwen te steken.

Flexibiliteit is één van de speerpunten van Recruit a Student. Wij bieden niet alleen flexibiliteit aan onze hulpstudenten maar ook zeker aan u. Zo kunt u altijd eenvoudig extra hulp studenten voor schoonmaak aanvragen. Ook kunt u eenvoudig weer afschalen waardoor u niet langer te maken meer heeft met over- of onderbezetting. Bij Recruit a Student betaalt u alleen voor de uren die een hulp student daadwerkelijk voor u werkt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Benieuwd naar de mogelijkheden om een hulp student in te huren die kan helpen met schoonmaken? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u contact met ons opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over onze diensten en de mogelijkheden om hulp studenten voor schoonmaken in te huren.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden