Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Hulp student wekelijks

Regio

Bent u op zoek naar een hulp student die u wekelijks kan ondersteunen bij uiteenlopende werkzaamheden? Kies dan voor een hulp student wekelijks inhuren via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een grote en zeer uitgebreide database, dit zorgt ervoor dat wij altijd snel een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen die wekelijks voor u aan de slag gaat.

​Een betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is sinds 1999 actief binnen de uitzendbranche en zorgt dagelijks voor de perfecte match tussen getalenteerde hulp studenten en bedrijven. Dankzij ons grote aanbod van diensten zoals werving & selectie, uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning en poolmanagement bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Daarnaast zijn wij NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU, een betrouwbare HR-partner dus!

​Flexibel een hulp student wekelijks inhuren

Via Recruit a Student kunt u heel flexibel een hulp student wekelijks inhuren. U bepaalt namelijk zelf wanneer de student voor u werkt en de frequentie waarop u de hulp student inhuurt. Daarnaast betaalt u bij Recruit a Student alleen voor de uren die de student daadwerkelijk voor u gewerkt heeft, geen vervelende verrassingen achteraf!

​Meer informatie?

Wilt u graag een hulp student wekelijks inhuren via Recruit a Student of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw vraag grondig maar snel inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze vestigingen in uw regio. Wij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden