Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

ICT personeel Amsterdam

Regio

Bent u op zoek naar ambitieus en getalenteerd personeel voor uw ICT organisatie in Amsterdam? Kies dan voor het inhuren van ICT personeel Amsterdam via studenten uitzendbureau Recruit a Student. De studenten uit onze database die voor u aan de slag kunnen gaan volgen verschillende ICT studies en dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere ICT functie een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen.

​Getalenteerd ICT personeel

Sinds 1999 is Recruit a Student actief binnen de uitzendbranche en wij zorgen dagelijks voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Wij zien het als ons doel om een studie gerelateerde bijbaan te vinden voor onze studenten maar in onze database bevinden zich ook ICT studenten die een tussenjaar hebben of recent zijn afgestudeerd. Dit zorgt ervoor dat wij altijd snel en voordelig geschikt ICT personeel Amsterdam aan u kunnen voorstellen.

​Flexibel ICT personeel Amsterdam inhuren

Wanneer u kiest voor het inhuren van ICT personeel Amsterdam via Recruit a Student bieden wij u veel flexibiliteit. U bepaalt zelf met welke frequentie u de studenten inhuurt en hoe u hen inplant. De ICT studenten van Recruit a Student zijn inzetbaar op zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis, voor wisselende of vaste diensten of voor een eenmalige opdracht.

Daarnaast kunnen wij u bij langlopende opdrachten nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Wanneer u voor poolmanagement kiest werven & selecteren wij ICT studenten die beschikken over de door u gewenste kennis en ervaring en plaatsen hen in een studentenpool. Met de ICT studenten uit deze pool kan snel geschakeld worden en hierdoor kunt u eenvoudig op- en afschalen. Hierdoor is over- en onderbezetting verleden tijd en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting. 

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ICT personeel Amsterdam inhuren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer wij uw offerte aanvraag ontvangen hebben zullen wij deze razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over de dienstverlening van Recruit a Student? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden altijd een oplossing op maat! Wanneer u kiest voor ICT personeel Amsterdam inhuren via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag in huis.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden