Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

ICT personeel Breda

Regio

Zoekt u intelligent en betrouwbaar ICT personeel in Breda? Kies dan voor het inhuren van ICT studenten via studenten uitzendbureau Recruit a Student Breda. Onze studenten database is zeer groot en gevarieerd, dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere ICT functie een geschikte kandidaat aan u kunnen voorstellen.

Wij zien het als ons doel om voor de studenten uit onze grote en gevarieerde database een (bij)baan te vinden die aansluit op hun talenten en gerelateerd is aan hun studie. Op deze manier kunnen zij tijdens hun studie waardevolle werkervaring opdoen en zichzelf ontwikkelen op professioneel vlak. Maar in onze database bevinden zich ook ICT studenten die recent afgestudeerd zijn of een tussenjaar hebben. Het ICT personeel Breda dat u via Recruit a Student in kunt huren beschikt over veel kennis en ervaring binnen het vak en staat in de startblokken om voor u aan de slag te gaan.

​Getalenteerde ICT studenten

Een ICT student inhuren brengt veel voordelen met zich mee. Aangezien de student nog een opleiding volgt binnen de ICT hebben zij veel kennis van het vak en zijn zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast zijn de ICT studenten Breda zeer gemotiveerd; een studie gerelateerde bijbaan biedt de studenten de kans op interessante werkervaring op te doen en om zichzelf te ontwikkelen op professioneel gebied. De studenten grijpen deze kans met beide handen aan en daardoor kunt u altijd de maximale inzet van een ICT student verwachten.

De relevante studie van de student zorgt er tevens voor dat de student de werkzaamheden snel oppakken omdat zij al over veel kennis beschikken. Hierdoor is de inwerktijd kort en zal de student snel als volwaardig werknemer meedraaien binnen uw organisatie. U behaalt al snel maximaal rendement uit het inhuren van ICT personeel Breda via Recruit a Student. 

​Flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis ICT personeel Breda inhuren. De studenten zijn precies in te plannen zoals u wenst en u bepaalt zelf met welke frequentie u het personeel inhuurt. Tevens kunt u eenvoudig op- en afschalen; in drukke periodes kunt u altijd snel extra personeel inzetten maar tijdens rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Dienstverlening van Recruit a Student

Recruit a Student is u vanzelfsprekend graag van dienst wanneer u ICT personeel Breda in wilt huren. Maar wij helpen u ook graag met het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning. Als betrouwbare HR-partner geven wij u graag advies op maat en bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

​Meer informatie?

Wilt u graag getalenteerd ICT personeel Breda inhuren via studenten uitzendbureau Recruit a Student Breda? Vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Recruit a Student Breda. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u meer te vertellen over onze dienstverlening. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden