Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

ICT personeel Enschede

Regio

Zoekt u getalenteerd en flexibel inzetbaar ICT personeel in Enschede of omstreken? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Enschede stelt u graag voor aan geschikte kandidaten. In onze studenten database bevinden zich veel ICT studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan.

​Op flexibele basis ICT personeel inhuren

Wanneer u kiest voor ICT personeel Enschede inhuren via Recruit a Student bieden wij u veel flexibiliteit. U bepaalt namelijk zelf de frequentie waarop u het personeel inhuurt en u kunt het personeel inplannen precies zoals u wenst. De ICT studenten van Recruit a Student zijn inzetbaar op fulltime-, parttime-, of oproepbasis.

Daarnaast kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden bij langlopende samenwerkingen dankzij ons poolmanagement systeem. Bij poolmanagement stellen wij speciaal voor u een pool studenten samen waar snel mee geschakeld worden. Hierdoor kunt u altijd snel extra ICT personeel Enschede aanvragen tijdens drukke periodes maar kunt u ook eenvoudig weer afschalen in rustigere periodes. Hierdoor is over- en onderbezetting verleden tijd en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Getalenteerd ICT personeel Enschede

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als onze missie om voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Op deze manier bieden wij studenten de kans om tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen waardoor zij zichzelf kunnen ontwikkelen tot young professional. De studenten grijpen deze kans met beide handen aan, een leerzame (bij)baan naast hun studie zorgt ervoor dat de kans op een goede baan na hun studie aanzienlijk wordt vergroot. Dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van de studenten kunt verwachten. 

Een ander voordeel van de gerelateerde studie van de studenten is dat zij over veel kennis van het ICT vak beschikken en dat zij op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. De werkzaamheden pakken zij hierdoor snel op en dit zorgt ervoor dat de inwerktijd kort is. U behaalt al snel maximaal rendement uit ICT personeel Enschede inhuren via Recruit a Student.

​Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in het inhuren van ICT personeel via Recruit a Student of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend via onze website het offerte formulier in. Na een snelle, maar grondige inventarisatie van uw vraag zullen wij u een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden