Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

ICT student Amsterdam

Regio

Bent u op zoek naar een intelligente ICT student in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Amsterdam aan het juiste adres. De ICT studenten uit onze database volgen uiteenlopende ICT studies en deze diversiteit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel iedere functie een geschikte ICT student aan u kunnen voorstellen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

​Getalenteerde ICT studenten Amsterdam

Recruit a Student is sinds 1999 actief binnen de uitzendbranche en zorgt dagelijks voor de juiste match tussen bedrijven en talentvolle studenten. Het is ons doel om voor de studenten uit onze database een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Hierdoor geven wij studenten de kans om tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen waardoor zij zichzelf kunnen ontwikkelen tot young professional. Deze kans grijpen de studenten dan ook met beide handen aan en dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van een ICT student Amsterdam verwachten.

Daarnaast biedt het inhuren van een student nog meer voordelen. Omdat de studenten een ICT studie volgen beschikken zij al over veel kennis van het vak en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sector. Door deze kennis pakt de student de werkzaamheden snel op, is de inwerktijd kort en draait de ICT student Amsterdam al snel als volwaardig werknemer mee binnen uw organisatie. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit het inhuren van een ICT student via Recruit a Student.

​Flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een of meerdere ICT studenten inhuren. Zo kunt u zelf de frequentie bepalen waarop u een student inhuurt en kunt u zelf bepalen hoeveel studenten u per dag of week wilt inhuren. Op- en afschalen is geen enkel probleem en hierdoor beschikt u ten alle tijden over de ideale personeelsbezetting. Over- en onderbezetting is verleden tijd wanneer u kiest voor een ICT student inhuren via Recruit a Student.

​Hoe gaat Recruit a Student te werk?

Om te kunnen garanderen dat wij de perfecte match tussen u en een ICT student Amsterdam kunnen maken houden wij een uitgebreid werving en selectie proces onder al de studenten in onze database. Wanneer een student zichzelf inschrijft nodigen wij hem/haar uit voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek leren wij de student goed kennen en achterhalen wij wat de ambities en talenten van de student zijn. Door het in kaart brengen hiervan kunnen wij een vacature voor de student vinden die perfect op hun profiel aansluit.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in het inhuren van een ICT student Amsterdam of wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend via onze website het offerte formulier in. Wij zullen uw vraag snel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op met Recruit a Student Amsterdam. Wij vertellen u graag alles over onze diensten en beantwoorden graag uw vragen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden