Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

ICT student Friesland

Regio

Bent u op zoek naar een intelligente en getalenteerde ICT student voor uw organisatie in Friesland? Recruit a Student beschikt over een grote database, gevuld met intelligente ICT studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan. Wij stellen u graag snel voor aan een geschikte kandidaat.

​Flexibiliteit

Schommelingen in de drukte, het komt veel ondernemingen bekend voor. De ene maand wordt er een record omzet gedraaid en de andere maand loopt het rustig binnen de onderneming. Het grootste probleem is dan het vaste personeel, zij eisen van u een bepaalde zekerheid waardoor het lastig is goede mensen aan de organisatie te binden. Daarom kunt u via Recruit a Student op flexibele basis een ICT student Friesland inhuren. U bepaalt zelf met welke frequentie u de student inhuurt en hoe u de student inplant.

Heeft u behoefte aan nog meer flexibiliteit? Kies dan voor onze poolmanagementservice. Wanneer u voor poolmanagement kiest, stellen wij voor u een groep ICT samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties. Met deze studenten kan snel geschakeld worden en zij zijn zeer flexibel inzetbaar. Heeft u door (onverwachte) drukte of verzuim snel extra personeel nodig? Dankzij uw studentenpool wordt dit personeelstekort direct opgevuld. Maar tijdens de rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen en zit u nergens aan vast. Dankzij het het inhuren van ICT student Friesland via Recruit a Student is over- of onderbezetting verleden tijd en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Talentvolle ICT student Friesland

De getalenteerde ICT studenten van Recruit a Student willen graag waardevolle werkervaring opdoen binnen de ICT. Dankzij hun studie beschikken zij over veel kennis van het vak en dit zorgt ervoor dat zij de werkzaamheden snel oppakken en hierdoor is de inwerktijd kort. De ICT studenten van Recruit a Student zullen hierdoor snel als volwaardig werknemer meedraaien binnen uw organisatie en behaalt u al snel maximaal rendement uit het inhuren van een ICT student Friesland via Recruit a Student.

​Meer informatie over een ICT student Friesland inhuren?

Wilt u ook het talent van morgen vandaag al in huis halen? Kies dan voor het inhuren van een ICT student Friesland via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Via onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarna u snel een passend voorstel zal ontvangen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het inhuren van een ICT student Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden