Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

ICT student Groningen

Regio

Bent u op zoek naar een intelligente ICT student die uw organisatie kan ondersteunen bij uiteenlopende ICT werkzaamheden? Wij stellen u graag snel voor aan een geschikte kandidaat. Onze grote studenten database is gevuld met gedreven ICT studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan!

​Flexibel een ICT student Groningen inhuren

Schommelingen in de drukte, het komt veel ondernemingen bekend voor. De ene maand wordt er een record omzet gedraaid en de andere maand loopt het rustig binnen de onderneming. Het grootste probleem is dan het vaste personeel, zij eisen van u een bepaalde zekerheid waardoor het lastig is goede mensen aan de organisatie te binden. Daarom kunt u via Recruit a Student op flexibele basis een ICT student Groningen inhuren. U bepaalt zelf met welke frequentie u de student inhuurt en hoe u de student inplant.

Heeft u behoefte aan nog meer flexibiliteit? Kies dan voor onze poolmanagementservice. Wanneer u voor poolmanagement kiest, stellen wij voor u een groep ICT samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties. Met deze studenten kan snel geschakeld worden en zij zijn zeer flexibel inzetbaar. Heeft u door (onverwachte) drukte of verzuim snel extra personeel nodig? Dankzij uw studentenpool wordt dit personeelstekort direct opgevuld. Maar tijdens de rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen en zit u nergens aan vast. Dankzij het het inhuren van ICT student Groningen via Recruit a Student is over- of onderbezetting verleden tijd en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Getalenteerde studenten

Onze talentvolle ICT studenten willen graag waardevolle werkervaring opdoen. Dankzij de gerelateerde studie van de studenten beschikken zij over veel kennis van het vak en hierdoor is de inwerktijd kort. Een ICT student Groningen van Recruit a Student zal hierdoor binnen korte tijd als volwaardig werknemer kunnen meedraaien en hierdoor behaalt u al snel maximaal rendement uit het inhuren van een ICT student Groningen.

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een ICT student Groningen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Recruit a Student Groningen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze dienstverlening en beantwoorden graag uw vragen. Ook kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden