Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

ICT student Utrecht

Regio

Heeft u behoefte aan een intelligente ICT student die u ondersteuning kan bieden bij uiteenlopende werkzaamheden? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Utrecht kan u snel van dienst zijn en u voorstellen aan een getalenteerde ICT student Utrecht die perfect binnen uw organisatie past. Onze studenten staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan!

​Het talent van morgen vandaag in huis

De missie van Recruit a Student is om studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen en hen een studie gerelateerde bijbaan aan te bieden. Op deze manier kunnen de studenten waardevolle werkervaring opdoen. Een studie gerelateerde bijbaan helpt de studenten om hun kwaliteiten en talenten verder te kunnen ontwikkelen. De studenten uit onze database zijn dan ook zeer gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan en zullen zij iedere kans om zichzelf te mogen bewijzen met beide handen aangrijpen.

Voor u brengt het werken met studenten ook veel voordelen mee. Omdat de ICT branche erg veranderlijk is, veroudert kennis snel. Het voordeel van studenten is dat zij dankzij hun studie altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties en veranderingen. Het gevolg hiervan is dat onze studenten met een frisse blik naar uw organisatie kijken en u helpen met innoveren. Daarnaast zijn de studenten dankzij hun kennis snel ingewerkt en behaalt u al snel maximaal rendement uit een ICT student Utrecht inhuren.

​Flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een ICT student Utrecht inhuren. U bepaalt zelf waar u de studenten inzet, hoe veel studenten u inhuurt en hoe vaak u de student(en) inhuurt. Bij Recruit a Student is op- en afschalen geen enkel probleem en hierdoor beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting. De ICT studenten van Recruit a Student zijn in te huren op zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis.

​De diensten van Recruit a Student

Vanzelfsprekend stellen wij graag snel en voordelig een ICT student Utrecht aan u voor, maar als betrouwbare HR-partner zijn wij u ook graag van dienst bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning.

​Meer informatie over ICT student Utrecht inhuren?

Wilt u graag een ICT student Utrecht inhuren of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw wensen razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Wenst u een HR-advies op maat of heeft u nog vragen? Vul dan vrijblijvend het bel-mij-terug formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden