Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze studentenkracht. Straks de topper die u zoekt? 


Wat wilt u doen?

Student Inhuren

Bent u op zoek naar getalenteerde studenten? Dan is Recruit a Student de organisatie die u hierbij kan helpen. Recruit a Student is dagelijks bezig met het zoeken en plaatsten van getalenteerde studenten. Wij leveren studenten aan veel ondernemingen in verschillende branches. Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn kunnen wij zorgen voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Onze studenten zijn leergierig en hebben een goede werkmentaliteit. Ze willen graag relevante werkervaring op doen naast hun studie. Wij proberen onze studenten te plaatsten bij bedrijven die werkzaam zijn in de branche waarin de interesse ligt van de student. Zo maken wij zowel student als bedrijf blij!​

Waarom een student inhuren?​ 

Daarnaast hebben veel ondernemingen last van afwisselend drukke en rustige periodes. Soms zit het even tegen met de orders en heeft u last van overbezetting van uw personeel en het andere moment stromen er orders binnen en zit u met onderbezetting. Wanneer u een student inhuurt bent u van dit probleem af. Onze studenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel fulltime als parttime werken. U zit dus nergens aan vast. U kunt een werkstudent bijvoorbeeld inzetten op de momenten dat u wat handen te kort komt, of wanneer u last heeft van langdurige ziekte van een van uw medewerkers.

Onze studenten zijn gedreven en enthousiast

De laatste jaren is de werkeloosheid gestegen. Het is voor studenten helemaal niet zeker of ze wel aan een baan gaan komen, of ze goed betaald gaan krijgen en of ze überhaupt wel een contract krijgen voor een langere tijd. Veel studenten denken hier al over na en worden onzeker over hun toekomst. Ze willen zich graag gaan onderscheiden van hun studiegenoten en zich bewijzen in het echte bedrijfsleven. Studenten zullen hierdoor gedreven zijn en zich goed inzetten in het bedrijfsleven. Onze studenten zijn hardwerkende, leergierige en intelligente werkstudenten die graag relevante werkervaring op doen!

Wanneer u besluit een werkstudent in te huren haalt u in een vroeg stadium talent naar uw organisatie. Zo krijgt een student de kans om zich te ontwikkelen binnen een bedrijf. Op deze manier bespaart u veel kosten op het vinden van gedreven, ervaren medewerkers. Een werkstudent kan met zijn of haar gedrevenheid en enthousiasme veel voor uw organisatie betekenen.

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ook een bel-mij-terug formulier invullen. Tevens kunt u een offerte aanvragen. Wanneer u dit gedaan heeft kunnen wij uw wens inventariseren en u vervolgens een passend aanbod doen. 

DE VOORDELEN

Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 

Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Aanvragen doen
  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Uren accorderen


Recruit a Student

Volg ons

  • Volg Recruit a Student op Facebook
  • Volg Recruit a Student op Instagram
  • Volg Recruit a Student op LinkedIn
  • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden