Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Journalist inhuren Arnhem

Regio

Bent u momenteel op zoek naar een journalistiek student die u kan ondersteunen wanneer u wenst? Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft een groot database dat bestaat uit getalenteerde studenten, zoals studenten die journalistiek studeren. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan.

​Talentvolle journalist inhuren Arnhem

Ons doel is dat studenten de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Dit en we door een goede match te maken tussen de student en u als bedrijf. Dit proces noemen wij het werving- en selectieproces. Onze studenten beschikken over unieke talenten en met een studie gerelateerde bijbaan kunnen zij deze talenten verder ontwikkelen. Verder zijn onze studenten erg gemotiveerd om waardevolle werkervaring op te doen bij u bedrijf.

Onze journalisten zijn niet de meest ervan journalisten, maar zij willen zich wel graag bewijzen. Een perfecte kans voor u om naar de toekomst te kijken. Deze journalistiek studenten kunnen zomaar uw top reporter worden nadat ze zijn afgestudeerd.

​Flexibiliteit

Bij Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een journalist inhuren Arnhem. Deze journalistiek studenten zijn zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis inzetbaar. Dankzij onze helder communicatie kunnen we snel schakelen en kunnen wij uw lastminute aanvraag vaak snel vullen.

​De dienstverlening van Recruit a Student

Uiteraard stellen wij u graag een getalenteerde journalist inhuren Arnhem aan u voor. Wij kunnen u ook graag van dienst zijn bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning.

​Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een journalist inhuren Arnhem of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw wensen grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u verder nog vragen? Vul dan het bel-mij-terug formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden