Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Journalist inhuren Breda

Regio

Bent u momenteel op zoek naar een journalistiek studenten die u kan ondersteunen wanneer u wenst? Studenten uitzendbureau Recruit a Student stelt u graag snel voor aan een journalist. Door ons grote database dat bestaat uit getalenteerde studenten, zoals studenten die journalistiek studeren. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan.

​Talentvolle journalistiek studenten

Ons doel is om onze studenten kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen. Onze studenten beschikken over unieke talenten die zij met een studie gerelateerde bijbaan verder kunnen ontwikkelen. Door middel van ons werving- en selectie systeem kunnen wij de perfecte match maken tussen de student en u als bedrijf. Daarnaast willen deze studenten graag waardevolle werkervaring op doen en zijn zij zeer gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan. 

Met een journalist inhuren via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis. De studenten zijn niet de meest ervaren journalisten, maar zij willen zich wel graag bewijzen. Dit biedt u een perfecte kans om naar de toekomst te kijken.

​Flexibiliteit 

Bij Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een journalist inhuren. De journalist inhuren Breda zijn zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis inzetbaar. Door de heldere communicatie waar wij mee werken kunnen we snel schakelen om ow lastminute aanvraag te vullen.

​De dienstverlening van Recruit a Student

Naast de werving- en selectie van getalenteerd personeel willen wij u ook graag van dienst bij het uitzenden en detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning.

​Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een journalist inhuren Breda of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw wensen inventariseren en vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u verder nog vragen? Vul dan vrijblijvend het bel-mij-terug formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden