Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Journalist inhuren Rotterdam

Regio

Bent u geïnteresseerd in een journalistiek student die u kan ondersteunen wanneer u wil? Bij Recruit a Student beschikken wij over een grote studenten database dat bestaat uit getalenteerde studenten. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan.

​Talentvolle journalistiek studenten

Ons doel is om onze studenten kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van het werving- en selectieproces. Hiermee bekijken wij of de capaciteiten van de student overheen komen met de wensen van u als bedrijf. Doordat onze studenten graag waardevolle werkervaring op willen doen zijn zij erg gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan.

Met een journalist inhuren Rotterdam via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis. De journalistiek studenten zijn niet het meest ervaren, maar zij willen zich wel graag bewijzen. Dit geeft u een kans om naar de toekomst te gaan kijken.

​Flexibiliteit

Bij Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een journalist inhuren Rotterdam. De journalistiek studenten zijn zowel op fulltime-, parttime-, als oproepbasis inzetbaar. Hierdoor kunt u dankzij onze heldere communicatie nog een lastminute aanvraag doen.

​De dienstverlening van Recruit a Student

Uiteraard stellen wij graag een getalenteerde journalist aan u voor. Verder zijn wij u ook graag van dienst bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning.

​Meer informatie

Heeft u interesse in een journalist inhuren of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw wensen grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u verder nog vragen? Vul dan vrijblijvend het bel-mij-terug formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden