Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Journalist inhuren Zwolle

Regio

Heeft u interesse in journalist inhuren Zwolle die u kunnen ondersteunen wanneer u wenst? Studenten uitzendbureau Recruit a Student stelt u graag snel voor aan een journalist inhuren Zwolle. Doordat wij beschikken over een grote studenten database vinden wij gemakkelijk de student die bij u bedrijf past. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan.

​Talentvolle journalistiek studenten

Ons doel is dat de studenten de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we door het werving- en selectieproces. Met dit systeem bekijken wij of de capaciteiten van de student passen bij u als bedrijf. Onze studenten zijn daarnaast erg gemotiveerd en willen graag waardevolle werkervaring op doen.

Daarnaast betekent een journalist inhuren Zwolle via Recruit a Student dat u het talent van morgen al in huis haalt. De journalistiek studenten zijn niet het meest ervaren, maar zij willen zich wel graag bewijzen. Dit geeft u de perfecte kans om eens naar de toekomst te kijken.

​Flexibiliteit

Bij Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een journalist inhuren Zwolle. De studenten zijn zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis inzetbaar. Dankzij onze helder communicatie en korte lijnen kunnen wij uw lastminute aanvraag vaak snel vullen.

​De dienstverlening van Recruit a Student

Uiteraard stellen wij u graag snel en voordelig een getalenteerde journalist inhuren Zwolle aan u voor. Verder zijn wij u ook graag van dienst bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning.

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een journalist inhuren Utrecht of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw wensen grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen? Vul dan vrijblijvend het bel-mij-terug formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden