Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Klantenservice medewerker inhuren Amsterdam

Bent u gevestigd in Amsterdam en bent u op zoek naar personeel voor uw klantenservice? Dan biedt Recruit a Student u de uitkomst. Met een uitgebreide database vol met studenten die een diversiteit aans studies volgen hebben wij altijd een kandidaat beschikbaar die een affiniteit heeft met uw sector.

Flexibiliteit

Recruit a Student is trots op de flexibele dienstverlening die wij bieden. Een groot deel van deze flexibiliteit kunnen wij bieden door onze studenten. Een student is namelijk flexibelere dan de gemiddelde werknemer waardoor wij ook flexibeler kunnen werken. Doordat wij studenten plaatsen met veel basiskennis van de sector hebben zij niet alleen een korte inwerktijd, maar kunnen zo ook flexibel meerdere werkzaamheden oppakken. Is er een tekort op een andere afdeling? Onze studenten passen zich snel aan en kunnen ook hier u van dienst zijn. U kunt een klantenservice medewerker inhuren Amsterdam voor parttime- en fulltime functies.

Daarnaast bieden wij u ook flexibele oplossingen voor het inhuren van studenten voor losse dagen. Hier zetten wij ons poolmanagement systeem voor in. Bij poolmanagement selecteren wij vooraf kandidaten die gekwalificeerd zijn om bij u te werken. Door dit proces vooraf uit te voeren kunnen wij u bij aanvragen voor losse dagen sneller schakelen. Zo kunnen zorgen wij met ons poolmanagement systeem dat u altijd een optimale bezetting heeft. Daarom is Recruit a Student het uitzendbureau met de meest flexibele oplossingen voor een klantenservice medewerker inhuren Amsterdam.

Getalenteerde studenten

Een student inhuren om uw servicedesk aan te vullen is niet alleen een effectief voor de korte termijn. Onze studenten zijn zijn ook uw toekomstige werknemers. Wat is er nu beter dan een nieuwe werknemer al kennen en weten wat hij kan voordat hij bij u in dienst komt? Daarom is een student inhuren als klantenservice ook een investering in de toekomst van uw bedrijf. Wanneer u kiest voor een klantenservice medewerker inhuren Amsterdam via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis!

​Betrouwbare HR-partner

Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst bij het inhuren van een student. Maar als betrouwbare HR-partner beschikken wij over een groot aanbod van diensten zoals de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden altijd een oplossing op maat.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in een klantenservice medewerker inhuren Amsterdam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze sterke landelijke dekking kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden