Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Online marketing student inhuren Flevoland

Regio

Bent u op zoek naar een intelligente en ambitieuze online marketing student in de omgeving Flevoland? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Flevoland stelt u graag snel en voordelig voor aan getalenteerde online marketing studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan.

Recruit a Student is sinds 1999 actief binnen de uitzendbranche en maakt dagelijks de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Wij zien het als ons doel om voor de studenten uit onze database een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie, hierdoor kunnen wij altijd een student aan u voorstellen die de studie marketing of communicatie volgt.

​Waarom een student?

De relevante studie van de studenten zorgt ervoor dat zij over veel kennis van het vak beschikken. Tevens zijn zij hierdoor op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de online marketing en zorgen zij voor een frisse blik binnen uw organisatie. De online marketing studenten pakken dankzij hun gerelateerde studie de werkzaamheden snel op en hierdoor is de inwerktijd kort. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een online marketing student inhuren Flevoland via Recruit a Student.

De online marketing studenten zijn voor uiteenlopende werkzaamheden in te zetten. Zo kunnen zij u onder andere van dienst zijn op het gebied van social media, SEO, SEA (Google Ads), Google Analytics, e-mailmarketing, het analyseren van data, het opstellen van een (online) marketing strategie, websitebeheer- en optimalisatie en het schrijven van teksten en blogs. Iedere online marketing student beschikt over zijn of haar eigen specialiteiten en wij streven er naar om een student bij u te plaatsen die gespecialiseerd is in het gebied waarin u ondersteuning wenst.

​Flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een online marketing student inhuren Flevoland. Zo kunt u zelf de frequentie bepalen waarop u een student inhuurt en u kunt een online marketing student precies inzetten zoals u wenst. De studenten zijn in te zetten op zowel fulltime, parttime of oproepbasis, voor vaste of tijdelijke functies of voor een eenmalige opdracht.

Wilt u graag een online marketing student Flevoland inhuren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan via onze website geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Wij zullen uw vraag vervolgend uitgebreid maar razendsnel inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met onze vestiging in Flevoland, onze medewerkers vertellen u graag alles over onze dienstverlening en beantwoorden graag uw vragen. Een online marketing student inhuren Flevoland zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis haalt.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden