Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Online marketing student inhuren Leeuwarden

Bent u op zoek naar een intelligente online marketing student voor uw organisatie in Leeuwarden? Kies dan voor een online marketing student inhuren Leeuwarden via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Recruit a Student beschikt over een grote en uitgebreide database, gevuld met getalenteerde online marketing studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan. Wij stellen u graag snel en voordelig voor aan de ideale online marketing student voor uw organisatie.

Getalenteerde studenten

De studenten uit onze database die u kunt inhuren als online marketing student volgen een relevante opleiding zoals bedrijfskunde, marketing of communicatie. Dankzij deze gerelateerde studie kunnen de studenten onder andere ingezet worden voor de volgende werkzaamheden:

•    SEO (organische vindbaarheid in Google)
•    SEA (adverteren binnen Google)
•    Website optimalisatie en beheer
•    Social media marketing
•    E-mailmarketing
•    Het schrijven van blogs en landingspagina’s
•    Het ontwerpen van promotiematerialen

Als u interesse heeft in een online marketing student inhuren Leeuwarden zullen wij samen met u de werkzaamheden bespreken en u vervolgens snel voorstellen aan een student die beschikt over de gewenste kennis en vaardigheden. Zo zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten!

​Maximale flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een online marketing student inhuren Leeuwarden. U bepaalt namelijk zelf met welke frequentie u een online marketing student inhuurt en hoe u de student inplant. Hierdoor kunt u eenvoudig op- en afschalen en zit u nergens aan vast. De online marketing studenten van Recruit a Student zijn inzetbaar op zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten of over een eenmalige opdracht. Een online marketing student inhuren Leeuwarden zorgt ervoor dat u niet meer te maken heeft met over- of onderbezetting en dat u ten alle tijden over de ideale personeelsbezetting beschikt.

​Meer informatie?

Wilt u graag een online marketing student inhuren Leeuwarden via Recruit a Student of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag vrijblijvend HR-advies op maat? Neem dan contact op met Recruit a Student Leeuwarden. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden