Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Online marketing student inhuren Rotterdam

Regio

Heeft uw organisatie behoefte aan de hulp van een intelligente student op het gebied van online marketing? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Rotterdam stelt u graag snel en voordelig voor aan een getalenteerde online marketing student die in de startblokken staat om ook uw online marketing naar een hoger niveau te tillen.

​Wat kunnen onze online marketing studenten voor u betekenen?

Via Recruit a Student kunt u een online marketing student inhuren Rotterdam voor uiteenlopende werkzaamheden. De studenten uit onze database volgen een opleiding die gerelateerd is aan online marketing zoals communicatie, marketing of bedrijfskunde. Dit zorgt ervoor dat onze online marketing studenten onder andere ingezet kunnen worden voor de volgende werkzaamheden:
•    SEO (organische vindbaarheid in Google)
•    SEA (adverteren binnen Google)
•    Website optimalisatie en beheer
•    Social media marketing
•    E-mailmarketing
•    Het schrijven van blogs en landingspagina’s
•    Het ontwerpen van promotiematerialen

Als u interesse heeft in een online marketing student inhuren Rotterdam zullen wij samen met u de werkzaamheden bespreken en u vervolgens snel voorstellen aan een student die beschikt over de gewenste kennis en vaardigheden. Zo zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten!

​Flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een online marketing student inhuren Rotterdam. U bepaalt zelf met welke frequentie u een online marketing student inhuurt en wanneer u de student inplant. Op- en afschalen is hierdoor eenvoudig en u zit nergens aan vast. De studenten zijn zowel op fulltime-, parttime-, of oproepbasis in te zetten, voor vaste of flexibele diensten of voor eenmalige opdrachten.

Wanneer u kiest voor studenten inhuren via Recruit a Student is over- of onderbezetting verleden tijd en hierdoor beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Meer informatie?

Wilt u graag een online marketing student inhuren Rotterdam via Recruit a Student of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvend HR-advies op maat? Neem dan contact op met Recruit a Student Rotterdam. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden