Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Online marketing student inhuren Venlo

Regio

Heeft u behoefte aan een online marketing student inhuren Venlo die u kan ondersteunen wanneer u wilt? Studenten uitzendbureau Recruit a Student stelt u graag snel en voordelig voor aan een student die klaar staat om uw online marketing naar een hoger niveau te tillen. Bent u op zoek naar een student die u assisteert met online marketing werkzaamheden of naar een student die de gehele online marketing uit handen neemt? Bij Recruit vindt u altijd de ideale online marketing student.

​Getalenteerde studenten

Als uitzendbureau voor studenten vinden wij het belangrijk dat de studenten een bijbaan vinden waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen met een studie gerelateerde bijbaan. Zo kunnen de studenten al de nodige werkervaring op doen. Vanzelfsprekend is dit goed voor de student maar het geeft u als bedrijf ook voordelen. 

Als u interesse heeft in een online marketing student inhuren Venlo zullen wij samen met u de werkzaamheden bespreken en u vervolgens snel voorstellen aan een student die beschikt over de gewenste kennis en vaardigheden. Zo zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen uw bedrijf en getalenteerde studenten!

​Flexibiliteit

Wanneer u kiest voor een online marketing student inhuren Venlo via Recruit a Student bieden wij u veel flexibiliteit. U bepaalt zelf wanneer u de student inplant en met welke frequente u een student inhuurt. De online marketing studenten van Recruit a Student zijn in te huren op zowel fulltime, parttime, als oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht. U heeft het helemaal zelf in de hand!

​Meer informatie

Heeft u interesse in een online marketing student inhuren Venlo via Recruit a Student of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in op onze website. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op met Recruit a Student.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden