Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Oproepkracht inhuren Friesland

Regio

Bent u voor uw organisatie in Friesland op zoek naar intelligente en flexibel inzetbare oproepkrachten? Kies dan voor een oproepkracht inhuren Friesland via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een uitgebreide en gevarieerde studenten database. Dankzij deze grote database kunnen wij voor vrijwel iedere functie snel en voordelig een geschikte oproepkracht aan u voorstellen.

​Flexibel een oproepkracht inhuren in Friesland

Recruit a Student biedt u maximale flexibiliteit wanneer u kiest voor een oproepkracht inhuren Friesland. U bepaalt namelijk zelf met welke frequentie u de student inhuurt en hoe u de student inplant, u heeft het zelf in de hand!

Bij langdurige opdrachten kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Wanneer u voor poolmanagement kiest, stellen wij speciaal voor u een groep studenten samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties, waar snel mee geschakeld kan worden en die zeer flexibel inzetbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om bij onverwachte drukte altijd snel extra oproepkrachten in te huren maar kunt u tijdens rustigere periodes ook eenvoudig afschalen. Hierdoor heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting en beschikt u te allen tijden over de ideale personeelsbezetting.

​Getalenteerde studenten

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om voor studenten een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Op deze manier kunnen zij al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op doen en hun talenten verder ontwikkelen. Dankzij hun gerelateerde studie pakken studenten de werkzaamheden snel op en hierdoor is de inwerktijd kort. Dit zorgt er voor dat u al snel maximaal rendement behaalt uit een oproepkracht inhuren via Recruit a Student. 

Een ander voordeel van de gerelateerde studie van de studenten is dat zij zeer gemotiveerd zijn om voor uw organisatie aan de slag te gaan. Een leerzame (bij)baan zorgt er namelijk voor dat hun kans op een goede baan na hun studie aanzienlijk wordt vergroot en het zorgt ervoor dat zij zichzelf kunnen onderscheiden van hun studiegenoten. Hierdoor kunt u altijd maximale inzet van de studenten verwachten.

​Meer informatie over een oproepkracht inhuren Friesland?

Bent u geïnteresseerd in een oproepkracht inhuren Friesland via Recruit a Student of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in via onze website. Wij zullen uw vraag snel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Wanneer u nog vragen heeft of graag meer wilt weten over onze dienstverlening, neem dan contact op met studenten uitzendbureau Recruit a Student Friesland. Wanneer u kiest voor een oproepkracht inhuren Friesland via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden