Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Oproepkracht inhuren Leeuwarden

Regio

Heeft u behoefte aan intelligente oproepkrachten voor uw organisatie in Leeuwarden? Kies dan voor het inhuren van studenten via studenten uitzendbureau Recruit a Student Leeuwarden. Wij beschikken over een grote en gevarieerde database, gevuld met studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan. Wij stellen u graag snel en voordelig voor aan een geschikte oproepkracht.

​Flexibel oproepkrachten inhuren Leeuwarden

Wanneer u op zoekt bent naar flexibiliteit, dan bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres. Zo kunt u zelf bepalen met welke frequentie u een student inhuurt en hoe u de student inplant. Daarnaast betaalt u alleen voor de uren die de oproepkracht daadwerkelijk werkt, geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Dankzij ons poolmanagement systeem kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden. Wanneer u voor poolmanagement kiest stellen wij speciaal voor u een groep van oproepkrachten samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties en waar snel mee geschakeld kan worden. Dankzij deze studenten pool kunt u goed inspelen op variabele drukte; u kunt te allen tijden extra personeel aanvragen maar tijdens rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor rekent u af met over- of onderbezetting en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Het talent van morgen, vandaag al in huis

De oproepkrachten van Recruit a Student willen graag relevante werkervaring opdoen tijdens hun studie. Zij willen zichzelf graag ontwikkelen op professioneel gebied en zichzelf hierdoor onderscheiden van hun studiegenoten. Daarom proberen wij de studenten uit onze database te koppelen aan een vacature die aansluit op hun studie en interesses. Dit is niet alleen voor de studenten interessant, dit brengt ook voordelen voor u met zich mee.

Dankzij de gerelateerde studie beschikken de oproepkrachten over veel kennis van het vak. De werkzaamheden hebben zij hierdoor snel onder de knie en de inwerktijd is hierdoor kort. Zo behaalt u al snel maximaal rendement uit een oproepkracht inhuren Leeuwarden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de studenten zeer gemotiveerd zijn om voor u aan de slag te gaan, zij willen graag zoveel mogelijk leren als oproepkracht binnen uw organisatie.

​Meer informatie over een oproepkracht inhuren Leeuwarden?

Wilt u graag uw personeelstekort oplossen met behulp van oproepkrachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij zullen uw vraag uitgebreid inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze vestiging in Leeuwarden.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden