Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Oproepkracht inhuren Leiden

Regio

Bent u geïnteresseerd in een oproepkracht inhuren Leiden die u kan ondersteunen wanneer u wilt? Dan bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres. Door ons grote studenten database kunnen wij u snel voorstellen aan een geschikte oproepkracht. Onze studenten zijn zeer flexibel inzetbaar en staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan.

​Op flexibele basis een oproepkracht Leiden inhuren

Bij Recruit a Student kunt u flexibel een oproepkracht inhuren Leiden. U bepaald namelijk zelf wanneer, waar en hoeveel oproepkrachten u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat de geschikte kandidaten op het juiste moment en op de juiste plek voor u klaar staan. Daarnaast betaalt u alleen voor uren die een oproepkracht daadwerkelijk voor u gewerkt heeft. Hierdoor krijgt u geen vervelende verassingen achteraf.

Wilt u een langlopende aanvraag doen voor oproepkrachten? Wij kunnen u dankzij ons poolmanagement systeem nog meer flexibiliteit bieden. Wij zorgen dat deze kandidaten allemaal de door u gevraagde kwaliteiten en kwalificaties hebben. Zo vinden wij voor u de perfecte match!

​Onze dienstverlening

Uiteraard stellen wij u graag een gemotiveerde oproepkracht voor. Verder zijn wij u ook graag van dienst bij de werving en selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning. Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat en bieden een passende oplossing voor ieder probleem.

​Interesse in een oproepkracht inhuren Leiden?

Heeft u interesse in een oproepkracht inhuren Leiden via Recruit a Student of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres! Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Vervolgens zullen wij uw vraag grondig inventariseren en u een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een oproepkracht inhuren Leiden? Neem dan contact op met Recruit a Student. Recruit a Student zorgt ervoor dat u hét talent van morgen vandaag al in huis heeft!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden